PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: Dragnea a promis sală polivalentă pentru Satu Mare

Conducerea judeţului a ţinut să mulţumească public astăzi, printr-o conferinţă de presă, premierului Victor Ponta şi vicepremierului Liviu Dragnea pentru sprijinul acordat judeţului Satu Mare prin semnarea celor 56 de contracte de finanţare şi promisiunile făcute.

Preşedintele Adrian Ştef a subliniat că anul trecut au fost alocaţi 14 milioane de lei prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în acest an a fost alocată suma de 31 de milioane urmând să fie distribuiţi şi alţi bani la următoarea rectificare.

Ştef a dat asigurări că centura de ocolire a municipiului Satu Mare şi centura de ocolire se vor realiza.

Vicepreşedintele Rudolf Riedl a subliniat cât de importante sunt investiţiile anunţate, spunând să prin semnarea contractelor „s-au deschis robinetele cu bani”.

Vicepreşedintele Mircea Govor a precizat că Ministerul Dezvoltării a preluat finanțarea proiectului turistic de la Luna Șes și că dacă firma constructoare se mișcă bine lucrările pot fi terminate în acest an în proporție de 95%.

Govor a mai afirmat că Liviu Dragnea a promis finanțare și pentru construirea unei săli polivalente.

D-l vicepremier Liviu Dragnea ne-a făcut o promisiune, și eu în acelaşi timp sunt ferm convins că se va face, sala polivalentă pentru judeţul Satu Mare. Trebuie să iau legătura cu d-l primar când revine din concediu să vedem. Din câte ştiu eu există un proiect, probabil trebuie reactualizat. Noi dacă avem temele făcute putem să începem la construirea unei săli polivalente care este un vis al sătmărenilor de când mă ştiu eu copil. Vă asigur că se va reuşi, avem o deschidere la Guvernul României cum nu a fost niciodată în judeţul Satu Mare“, a spus Mircea Govor.

Liderii județeni au mai discutat cu vicepremierul modernizarea spitalului din Negrești Oaș, a celui din Satu Mare și finalizarea lucrărilor la băile din Beltiug.