PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Trenul Mangalia – Satu Mare, în întârziere la Satu Mare

Trenul de persoane Mangalia – Satu Mare a fost blocat azi noapte în jurul orei 00:25 în Siculeni. Motivul staționării a fost deraierea unui tren de marfă în zona Izvorul Mureșului.

Potrivit informaților CFR, trenul trebuia să ajungă astăzi la ora 10:20 în Satu Mare, dar din cauza deraieri trenului de marfă acesta încă nu a ajuns.

În acest moment, echipele feroviare de intervenție lucrează pentru verificarea și remedierea eventualelor defecțiuni ale linei – acțiune care va permite reluarea circulației în condiții de siguranță. După finalizarea operațiunilor de verificare a infrastructurii, circulația celor 4 trenuri care staționează va fi reluată în cel mai scurt timp.

 Până la restabilirea circulaţiei, 4 trenuri de călători staţionează temporar în următoarele gări:

–          Trenul IR 1945 (Mangalia – Satu Mare) staţionează în Siculeni de la ora 00.25

–          Trenul IR 1642 (Dej – Bucureşti Nord) staţionează în Gheorghieni de la ora 02.12

–          Trenul IR 1641 (Bucureşti Nord – Dej) staţionează în Siculeni de la ora 03.00

–          Trenul IR 407-2 (Episcopia Bihor – Braşov) staţionează în Voşlăbeni de la ora 06.33

 Pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, informează CFR.

 Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulației și informează că depun toate eforturile pentru ca pasagerii să ajungă în deplină siguranță la destinație.