PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Vicepremierul Dragnea va anunţa alocarea unor importante sume de bani pentru Satu Mare

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, vizita  premierului Victor Ponta și a vicepremierul Liviu Dragnea în județul Satu Mare în acest week-end, cei doi urmând să participe împreună la Zilele Orașului Negrești Oaș.

Vizita vicepremierului va începe sâmbătă, de ora 15:00 el va înmâna cheile microbuzelor şcolare repartizate judeţului Satu Mare, după care va avea loc semnarea a 53 de contracte de finanțare pentru obiective din județ. De la ora 18:30, Liviu Dragnea va pune piatra de temelie a noii primării din Tășnad, finanțarea noii clădiri fiind preluată de către Ministerul Dezvoltării.

Președintele PSD, Victor Ponta, va sosi duminică la Satu Mare. Deocamdată programul său nu a fost finalizat, cert fiind faptul că va participa la Zilele Oraşului Negreşti Oaş.

” Sâmbătă şi duminică vom avea invitaţi de marcă, cei mai importanţi din România pentru mine şi pentru cetăţenii judeţului Satu Mare, primul ministru Victor Ponta şi viceprimunistrul Liviu Dragnea. Această vizită este o vizită de lucru, în care se aduce plus valoare în judeţul Satu Mare. D-l vicepremier va anunţa sâmbătă alocarea altor sume de bani pentru infrastructura judeţului Satu Mare pe lângă ceea ce s-a dat anul acesta. S-au dat 25 milioane de lei şi se va suplimenta probabil tot cu atât, dar asta va anunţa dânsul. Pe parcursul acestor vizite vor fi întâlniri cu oamenii, cu cetăţeni, cu primari, cu activul nostru de partid “, a declarat Mircea Govor.

Vom reveni cu programul detaliat, după finalizarea acestuia.