PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Victor Ponta și Liviu Dragnea vin la Satu Mare

Premierul României Victor Ponta împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea vor efectua o vizită în Țara Oașului în acest weekend, vizita celor doi oficiali fiind anunțată astăzi de primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Vicepremierul Liviu Dragnea va ajunge la Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă pentru a semna 53 de contracte  cu primăriile din județ prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Orașul Negrești Oaș va beneficia de 15 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere, în lungime totală de 11 km. Tot sâmbătă, în prezența vicepremierului Liviu Dragnea se vor preda microbuzele școlare repartizate de Ministerul Educației județului Satu Mare.

Premierul Victor Ponta va ajunge la Satu Mare duminică, 24 august, ocazie cu care va vizita mai multe obiective din județul Satu Mare și va deschide oficial Ziua comunei Turț.

Victor Ponta va sărbători alături și de oșenii din Negrești Oaș în cadrul Festivalului  Zestrea Oașului, eveniment dedicat promovării Țării Oașului.

Cei doi oficiali vor fi însoțiți la Satu Mare de mai mulți miniștrii din cadrul Guvernului Ponta.