PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Laura Bota a fost realeasă preşedintele PMP Satu Mare

Laura Bota a fost realeasă preşedintele PMP Satu Mare, fiind singurul candidat pentru respectiva functie.Alegerile s-au desfăşurat în această seară la un restaurant din Satu Mare, în prezenţa secretarului general al PMP, Cristian Petrescu. Preşedintele PMP, Elena Udrea, nu a mai ajuns la Satu Mare.

 Secretarul general, Cristian Petrescu, nu a avut cuvinte de laudă la adresa filialei din Satu Mare, arătându-se nemulţumit de faptul că mai mulţi membri de partid au plecat iar rezultatul de la europarlamentare nu a fost tocmai cel aşteptat.

“Cunosc bine organizaţia, ştiu ce oameni au fost de la început în partid şi unii dintre ei au plecat. Sper să faceţi tot efortul ca echipa să meargă bine, să încercaţi să-i aduceţi înapoi pe cei care au plecat, pe cei care au făcut sau n-au mai făcut politică, pentru a putea deveni una din principalele forţe politice ale judeţului. Recunosc că rezultatul vostru la europarlamentare pe mine nu m-a încântat pentru că eram sigur că veţi obţine mult mai mult. Ştiu care sunt condiţiile, ce procent de populaţie maghiară aveţi, dar mă aşteptam la un procent mult mai mare”, a declarat Petrescu.

El speră ca la prezidenţiale PMP Satu Mare să demonstreze că rezultatul de la europarlamentare a fost “un accident” şi le-a recomandat membrilor PMP să treacă peste orgolii, supărări, să fie o echipă unită şi linişte în organizaţie.

În urma conferinţei, s-au obținut următoarele rezultate: 

Președinte – Bota Laura Diana  143 voturi din 150 exprimate 

Secretar General -Ziman Gheorghe 109 voturi

Secretar General Adjunct -Marcut Nelu  136 voturi

Vicepresedinți – Bujor Borhidan, Suta Boariu Petru, Dragos Vasile, Sarkozi Gheorghe

Secretari executivi -Havrincea Loredana, Gheorghe Gheorghe, Damian Ioan, Ardelean Angela, Muntean Ioan Alin, Pescaru Adrian, Lantos Nicoleta, Veres Ioan, Sabo Gheorghe.