PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu Șoimii Pâncota. Scor 3-1

Olimpia Satu Mare a ieşit învingătoare în meciul disputat astăzi pe teren propriu cu echipa de fotbal Şoimii Pâncota, scor 3- 1. Marcatorii au fost Bujor Vlad, Iuhas Cosmin și Feier Daniel.

După două meciuri pierdute în campionatul Ligii a –II-a, echipa de fotbal Olimpia Satu Mare reușește să câștige primul meci oficial acasă.

Prima repriză a meciului a fost condusă de Șoimii Pâncota cu 1-0 prin golul marcat de către Sălăjan Alexandru, deși jucătorii Olimpiei au avut mari ocazii de gol, aceștia nu au reușit să înscrie niciun gol.

Bucuria suporterilor a venit în repriza a doua când, în minutul 51, Bujor reușește să egaleze scorul cu un gol ajutat de centrarea lui Bic Ovidiu. După primul gol marcat al echipei sătmărene, în minutul 57 scorul pe tabela de joc este 2-1 pentru Olimpia, prin golul efectuat de către căpitanul echipei Iuhas Cosmin.

 În minutul 61 antrenorul Olimpiei decide să îl schimbe pe Apostu cu Feier care înscrie ultimul gol în minutul 65.

Pe parcursul jocului, antrenorul Olimiei, Cosmin Bodea, l-a scos din teren pe Laso Maximiliano fapt ce i-a stârnit pe suporterii galeriei Sezione Ostile să îl huiduiască pe antrenor, considerând că a făcut o schimbare greșită și că jucătorul ar fi jucat cel mai bine în meci.

Mai mult, după prima repriză în care echipa sătmăreană era condusă de către oaspeți, suporterii grupării Commando Oli au ales să protesteze într-un mod civilizat, nu împotriva noului antrenor sau împotriva noilor jucători ci împotriva conducerii, considerată pusă politic și incompetentă printr-un mesaj ironic ” Felicitări… Am plecat la Bar”.

După meci, antrenorul Cosmin Bodea nu s-a arătat prea mulțumit de jucători, declarând că s-au făcut multe greșeli și s-au ratat multe goluri.

Avem ocazii, ratăm foarte mult și nu dăm gol. Eu am încercat de când am venit aici ca echipa să joace fotbal, nu să bubuim mingea şi să ajungem în fața porții prin construcție, nu să dăm mingi lungi. Acesta e stilul meu, mie îmi place echipa când pasează și joacă fotbal, dar din păcate și astăzi trebuia să începem cu 1-0 pentru adversari”, a spus Cosmin Bodea.

Referitor la schimbarea care a făcut-o în timpul meciului când l-a scos din teren pe Laso și suporterii l-au huiduit, antrenorul a afirmat că a fost o înțelegere la începutul meciului între el și jucător pentru această schimbare.

Laso din păcate nu poate să ducă un meci. Am convenit cu el de la început ca în minutul 60 dacă scorul ne permite să îl schimb cu Villand ca să închid puțin jocul. Eu nu o să țin în teren un jucător de dragul publicului, pe mine mă interesează să câștig meciul”, a declarat Cosmin Bodea.

În echipa Olimpia Satu Mare au jucat : Anca, Bălău, Ioniță, Iuhas, Svarczkopf, Bic, Laso, Villand, Gavrilescu, Burlacu, Apostu, Feier și Bujor.

Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă duminică, în deplasare la Mioveni.