PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Șase primari au trecut la PLR Satu Mare. Lista aleşilor locali din partidul lui Tăriceanu

Preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a avut astăzi o scurtă vizită în municipiul Satu Mare şi s-a întâlnit cu simpatizanţii partidului, ocazie cu care liderii filialei judeţene ai partidului, Ovidiu Silaghi şi Adrian Ştef, au anunţat oficial aleşii locali care au trecut la noua formaţiune. Întâlnirea a avut loc în noul sediu PLR, de pe str. Cuza Vodă nr.1.

Deputatul Ovidiu Silaghi a citit lista aleşilor care au trecut la PLR. Aceştia sunt primarul din Crucişor – Florinel Andreica, Bogdand – Bojan Aurel, Căuaş – Roca Marius, Santău – Rotar Marinel, Doba – Mihai Ghetina, Târşolţ – Pop Grigore, viceprimarii din Satu Mare – Marcela Papici, Odoreu – Sarca Ionuţ, Urziceni – Dan Ervin, Andrid – Manta Vasile, Negreşti Oaş – Cicio Ioan, Pomi – Barbul Gheorghe, consilierii judeţeni Ana Maria Maruşca, Pinter Joszef, Gheorghe Rişcău şi Mihai Rusu, consilierii locali Radu Roman şi Radu Ardelean, city-managerul Dan Băbuț Domuța. La întâlnire au mai fost prezenţi directori de instituţii şi de şcoli.

Tăriceanu le-a mulțumit acestora pentru că „au dat dovadă de ataşament faţă de liberalism”, în opinia sa fiind de fapt un „gest firesc de loialitate faţă de un principiu”.

Tăriceanu a cerut conducerii locale a PLR să deschidă ușile, să primească oameni competenți, dar să nu transforme partidul în unul de masă.

Liderul PLR a transmis conducerii sătmărene că este nevoie de cât mai mulţi tineri, apreciind că filiala de la Satu Mare este una dintre cele mai bune din ţară.

Președintele Senatului a mai apreciat organizația din Satu Mare ca una dintre cele mai puternice, având deputat, președinte de Consiliu Județean, primari, consilieri județeni și locali.