PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Băsescu şi Ponta, aşteptaţi la Carei de Ziua Armatei

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta sunt aşteptaţi sâmbătă la Carei, unde vor fi organizate ample manifestări cu ocazia Zilei Armatei Române.

Dacă participarea preşedintelui Băsescu nu a fost confirmată încă oficial, fiind efectuate doar pregătiri pentru sosirea sa, participarea premierului a fost confirmată de către preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Alături de Ponta, vor fi prezenți la Satu Mare și alți membri ai cabinetului, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mircea Dușa, ministrul de Externe Titus Corlăţean.

Vor fi oaspeţii noştri dragi în judeţul Satu Mare, de Ziua Armatei, care este o sărbătoare de suflet a poporului nostru. Mă bucur că o să putem sărbători aşa cum se cuvine în prezenţa oaspeţilor noştri dragi, atât la Carei cât şi la Satu Mare. Eu vreau să transmit La mulţi ani Armatei Române, să mulţumesc pentru tot ce face pentru ţara noastră“, a spus Govor.

Manifestările de la Carei încep la ora 11, după care oficialităţile vor participa la inaugurarea noii primării. Manifestările cu ocazia Armatei Române vor începe de la ora 14:00 în Satu Mare.