PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Echipele de campanie PSD în Medieș, Halmeu, Lucăceni și Satu Mare

Echipele de campanie ale PSD au stat marti de vorba cu cetatenii de la Mediesul Aurit, Halmeu, Lucaceni si din Municipiul Satu Mare.  Acestia s-au bucurat de o prietenoasa primire, cetatenii declarandu-se optimisti în sansele lui Victor Ponta de a ajunge la PalatulCotroceni, pentru ca este singurul candidat cu adevarat pregatit sa ocupe functia de presedinte al Romaniei.

Reprezentantii PSD au stat de vorba cu locuitorii explicandu-le importanta participarii la vot, au impartit material electorale cu realizările pe care Victor Ponta le-a avut de cand este Primul Ministru al Romaniei si programul pe care il are ca si candidat al Aliantei electorale PSD-UNPR-PC .

Iar cea mai importanta calitate a candidatuluiVictor Ponta este aceea ca si-a respectat intotdeauna cetatenii, onorandu-si toate promisiunile! Politica lui nu este doar una consecventa, ci si una care vine in intampinarea nevoilor si cerintelor oamenilor. 

“Ne dorim in frunteatarii un om corectmaipresus de orice si domnul Ponta este un om corect…“spunea o batranica din targul de la MediesulAurit.

Misiunea lui Victor Ponta, ca om politic este aceea de a ridica nivelul de trai al romanilor la unul european, aceea de a schimba fata corupta a Romaniei si de a adduce unitate intre cetateni, sa sprijine investitiile publice indiferent de dezbaterile ideologice si care sa ajute la consolidarea pozitiei Romaniei la masa negocierilor europene. 

In anul2015 va exista spatiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne. Guvernul Ponta a avut succes cu reducerea TVA la produse de panificatie. Asta inseamna ca anul viitor putem incepe proiectul pentru legume-fructe, unde avem o mare evaziune fiscala, iar apoi si la carne.

Sursa: PSD Satu Mare