PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Păuleștenii îl vor pe Tăriceanu la Cotroceni

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, o echipă de campanie în frunte cu Robert Laszlo au realizat o acțiune „door-to-door” de promovare a candidatului independent, Călin Popescu Tăriceanu, explicându-le importanța participării la vot, dar și realizările pe care candidatul lor le-a avut în perioada 2004-2008 cât timp a fost prim- ministrul României. 

Păuleștenii au remarcat faptul că pe vremea lui Tăriceanu, cetățenii au resimțit efectele pozitive ale guvernării sale, și traiul lor a fost unul mai bun.

Echipa de campanie a îndemnat locuitorii din satele aparținătoare  comunei Păulești să voteze singurul candidat cu adevărat de dreapta, care a ținut piept tiraniei lui Băsescu.

Pop Ioan a declarat că: „îl  votez pe domnu Tariceanu că mi-a ridicat pensia, și tare bine mi-a fost. Și dacă ajunge președintele nostru cu siguranță că și copiii mei vor avea un viitor la noi acasă, și nu mai vor fi nevoiți să plece la munci în străinătate.”

Păuleștenii, indiferent de naționalitate s-au declarat optimiști în șansele lui Tăriceanu de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.

Sursa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator