PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu are sală de sport modernă

Primarul Dorel Coica însoțit de viceprimarul Radu Roca și consilierii locali Manuela Rogoz și Adrian Micle au participat astăzi la recepția lucrărilor executate la sala de sport a Colegiului Tehnic Elisa  Zamfirescu din Satu Mare. Valoarea totală a investiției este de 61.000 de lei iar peste 700 de copii vor face sport în bune condiții.

Înainte de a intra în noua sală de sport, directoarea Colegiului Tehnic Elisa Zamfirescu, Alexandrina Ligia Pop, i-a prezentat primarului un panou cu imagini înainte de începerea lucrărilor cât și după finalizarea investiţiei.

Sala de Sport a Colegiului Tehnic Elisa Zamfirescu este situată în cartierul Soarelui pe strada Lucian Blaga nr.28. Lucrările excutate au constat în repararea și izolarea acoperișului, lucrări interioare și exterioare a pereților clădirii și a vestiarelor. Lucrările efectuate au o garanție de 5 ani.

Potrivit edilului, astfel de investiții se vor face în viitor și la alte instituții de învățământ.

”Așa cum am spus preocuparea noastră sunt școlile și vom căuta să investim și în viitor foarte mulți bani pentru reabilitarea, modernizarea acestora, pentru că dorim condiții foarte civilizate și bune pentru copiii noștri ca să ajungă oameni mari și demni”, a declarat Dorel Coica.

Suma totală a investiței a fost alocată de către Primăria Municipiului Satu Mare.