PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul : ACL Satu Mare a depus plângere penală împotriva lui Mircea Govor

ACL Satu Mare a depus plangere penala impotriva presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, si cere candidatului Ponta demiterea sa. In orice tara europeana o asemenea inregistrare termina irevocabil o cariera politica. Abuzul grav de serviciu, instigarea si lista lunga de infractiuni electorale savarsite de presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este un caz “exemplar” despre ceea ce face PSD la nivel local. ACL Satu Mare a depus plangere penala impotriva lui Mircea Govor si cere candidatului Victor Ponta demiterea sa imediata. Altfel, Ponta gireaza actiunile mafiote si ramane capul mafiei PSD locale.

ACL Satu Mare cere protectia functionarilor publici, a scolilor, a padurarilor si a tuturor institutiilor publice locale amenintate brutal, atat de grosolan, de catre Mircea Govor. Niciunul nu merita sa plateasca cu libertatea pentru infractiunile electorale la care sunt chemati si supusi de Mircea Govor.

ACL Satu Mare cere Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si consiliului lor de conducere sa formuleze o opinie fata de dovezile foarte clare ca preotii ortodocsi se implica deschis in campanie in favoarea lui Ponta, ceea ce pe termen scurt, mediu si lung dauneaza nu doar tarii, ci inclusive Bisericii.

Andreea Paul
Prim-vicepresedinte al PDL,
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE