PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Olimpia Satu Mare – Fortuna Câmpina. Scor 1-1

Meciul disputat astăzi pe teren propriu de către Olimpia Satu Mare  în compania echipei de fotbal Fortuna Câmpina s-a încheiat la egalitate cu scorul de 1-1. Marcatorul Olimpiei a fost jucătorul Alex Boștină.

Încă de la începutul meciului, în prima repriză, ambele echipe au avut ocazii de gol, astfel că, în minutul 8 Iuhaz reușește să trimită o minge cu capul, în urma unui corner executat de Bujor, însă mingea nu a ajuns în poarta oaspeților. A doua ocazie pentru Olimpia a venit în minutul 18, Villand trage de la 18 metri și mingea merge pe lângă poartă. Oaspeții au avut o ocazie mare de a deschide scorul în minutul 19, prin jucătorul Antohi, care trimite pe lângă poartă din careul mic. În minutul 20, jucătorul Olimpiei, Bujor ratează un gol de la 7 metri. Scorul primei reprize s-a încheiat 0-0.

În repriza a doua, jucătorii Olimpiei se impun în fața echipei oaspete cu scorul de 1-0, prin golul marcat de către Boștină în minutul 58, care îl învinge pe portar printr-un șut de la 12 metri de poartă. Bucuria Olimpiei nu a durat prea mult, cele 4 minute de prelungire ale meciului au fost cu ghinion pentru echipa sătmăreană, asta pentru că în minutul 90 +2, jucătorul Marin șutează de la 40 de metri, Anca și Heil s-au încurcat reciproc și mingea a intrat în poartă din fundașul Olimpiei, scorul ajungând la 1-1. Un minut mai târziu, echipa Fortuna Câmpina reușește să înscrie cel de-al doilea gol, însă a fost anulat pentru un offside la limită. Partida s-a încheiat la egalitate cu scorul pe tabela de joc de 1-1.

Antrenorul echipei Olimpia, Tiberiu Csik, a declarat după meci că deși au jucat cu o echipă bună, Olimpia a dominat tactic jocul.

“Felicit echipa, merită tot respectul meu pentru că au respectat întocmai cum am pregătit  meciul.  Am demonstrat că nu suntem noi de locul 7-8 unde ne aflăm acum în clasament și avem o echipă bună, preocupată de joc și care joacă fotbal. Am făcut față jocului și am dominat tactic, nu a fost un joc spectaculos, dar am controlat jocul. Păcat că a fost minutul 92”, a afirmat Tiberiu Csik.

În meciul etapei a 14-a a Ligii a 2-a, Seria 2, au jucat pentru Olimpia Satu Mare: Anca, Rus, Mureșan, Heil, Iuhas, Bic, Villand, Muntean, Bujor Feier, Boștină, Micaș.