PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Panică în Satu Mare. Tot mai multe zvonuri despre femei ucise

Panică în Satu Mare. Uciderea actriței Gabriela Dorgai a îngrozit întregul oraș iar deoarece criminalul este încă în libertate la mai mult de o săptămână de la odioasa crimă, panica devine tot mai mare. Femeile se tem să circule prin oraş, anumite zone fiind efectiv evitate, copiii nu sunt lăsaţi singuri.

În ultimele două zile tot mai multe zvonuri circulă despre femei ucise. Astfel, o primă informaţie a fost că o femeie a fost descoperită ucisă în faţa fabricii Draxlmaier, pe urmă a apărut un alt zvon că  o tânără de 17 ani a fost găsită decedată azi dimineaţă în faţa unei grădiniţe din Micro 16. Astăzi la orele amiezii un alt zvon a apărut, şi anume că în zona podului de fier ar fi fost descoperită o altă femeie ucisă. La faţa locului s-au deplasat atât reprezentanţi ai presei cât şi un echipaj de Poliţie. Din fericire, aceste zvonuri nu s-au confirmat, însă panica devine tot mai mare.

Fără îndoială că ancheta desfăşurată de organele de cercetare este una foarte grea, însă deoarece nu se transmite nici măcar o informaţie oficială, pentru a nu compromite ancheta, lasă loc de interpretări. Mai mult, prin faptul că nu s-a anunţat dacă s-au luat măsuri suplimentare de siguranţă publică după uciderea actriţei în plin centrul oraşului nu face decât să alimenteze sentimentul de insecuritate.

Informaţiile obţinute „pe surse” din apropierea anchetatorilor arată că au fost audiate peste 100 de persoane, există un cerc de suspecţi şi se aşteaptă rezultatele probelor ADN ridicate de la locul crimei.