PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident cu cinci răniți grav între Apa și Iojib

accident

Un eveniment rutier s-a produs luni, în jurul orei 18:15 între localităţile Apa şi Iojib. La faţa locului au intervenit poliţiştii Serviciului Rutier care au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

Adrian P., de 55 de ani, a condus auto marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, iar pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare a acroşat atelajul cu tracţiune animală condus de Vilmos F. apoi a  intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen, condus regulamentar din sens opus de Sergiu C., de 21 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a ambilor conducători auto, a conducătorului atelajului şi a 2 pasagere din autoturismul care circula regulamentar, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În aceast caz s- a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare