PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Update: Accident pe b-dul Lucian Blaga. Trei maşini implicate (FOTO)

Update: Un accident de circulație a avut loc aseară, în jurul orelor 21:2o, la intersecţia străzilor Lucian Blaga cu str. Ambudului din Satu Mare. B. Ioan, de 22 de ani, din Ardud, în timp ce conducea  autoturismul marca Rover nu a păstrat  distanța  regulamentară  în mers,  intrând  în coliziune cu autoturismul marca Ford, condus de un tânăr de  27 de ani. În urma impactului, autoturismul Rover a fost proiectat pe sensul opus ciocnindu-se cu  un autoturism Opel, care circula regulamentar.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului autoturismului Rover și rănirea ușoară a conducătorului autoturismului Opel.

S-au recoltat probe biologice de sânge tuturor conducătorilor auto implicați în evenimentul rutier în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Accident pe b-dul Lucian Blaga. Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această seară pe b-dul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Conform primelor informaţii, şoferul unui autoturism Ford Fiesta a încercat să vireze la stânga şi a frânat brusc iar un Rover care venea din spate nu a apucat să frâneze din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens izbindu-se de un Opel Astra care venea din sens opus. În urma impactului toate cele trei autoturisme au fost avariate.

Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare de la ISU Satu Mare. Două persoane au fost transportate la spital.

Poliţiştii efectuează o anchetă pentru a stabili împrejurările şi vinovatul.

Vom reveni cu detalii.