PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Farmacia inimii, Catena! Să faci infarct când îi vezi reclamele! (VIDEO)

Cum îşi bate joc Farmacia inimii, Catena de Ţara Oaşului. Catena s-a făcut remarcată în ultimii ani printr-o campanie media destul de controversată la nivel naţional. Acum, reclama a fost reluată pe zone istorice, doar că producătorii clipurilor au abordat subiectul mai mult decât superficial. Astfel, Ţara Oaşului a ajuns efectiv bătaie de joc.

Într-o reclamă, celebrii actori Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, fac reclamă farmaciei din Negreşti Oaş. Ceea ce s-a dorit a fi o reclamă reuşită pentru a atrage simpatia oşenilor, s-a transformat într-o antipatie totală. Cei doi actori nu poartă nicidecum straie populare oşeneşti, Stela Popescu este îmbrăcată într-un aproximativ costum popular din Maramureş, iar Alexandru Arşinel într-un costum ce seamănă mai degrabă cu cele din zona Bistriţei. Autenticitate zero!

Marii actori ar fi vrut să imite oarecum o ţâpuritură din Oaş, dar aceasta seamănă mai mult cu ritmurile unei melodii populare din Maramureş.

“O crezut că ne văităm, n-o ştiut că noi cântăm”, spune ironică Stela Popescu, făcând referire la ţâpurituri.

Tentativa de face reclamă se încheie însă cu o mulţumire, în loc de scuze: “Din inimă pentru oşeni, Catena vă mulţumeşte cu preţuri foarte mici”.

Să faci infarct, nu alta!