PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Accident în lanț la Burdea. Iuliu Ilyes a lovit o mașină MAI (FOTO)

UPDATE, ora 17:45: Iuliu Ilyes a ținut să precizeze că atât mașina poliției cât și mașina sa erau oprite la semafor, moment în care el a fost lovit în spate de autoturismul Ford și proiectat în mașina MAI. Acesta a mai precizat că nu i-a fost suspendat permisul de conducere iar mașina are asigurare Casco.  

Ora: 16:30 – Carambol în parcul Soarelui. O mașină a Ministerului Afacerilor Interne și a fostului primar Iuliu Ilyes au fost implicate în accident. În fața bisericii ortodoxe, de pe b-dul Octavian Goga spre pod, a avut loc un accident în lanț, trei mașini fiind avariate.

Autoturismul Duster, al MAI, în care se afla comisarul Dinu Urâte, a frânat brusc și a fost lovit din spate de autoturismul Skoda Octavia al fostului primar Iuliu Ilyes, care la rândul său a fost lovit de un alt autoturism Ford Mondeo.

Nimeni nu a fost rănit iar la fața locului  a sosit un echipaj al Poliției Rutiere Satu Mare. În urma accidentului autorurismul fostului primar a fost avariat în partea din față fiind nevoie de autospecială de tractare pentru ridicarea mașinii de pe carosabil.

În astfel de situații, vinovați sunt declarați șoferii care au lovit autoturismele din fața lor, invocându-se faptul că nu au păstrat distanța regulamentară dintre două mașini și se pedepsește cu suspendarea permisului.