PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coica despre groapa lui Gyuszi: Crescătorie de şobolani cu 3,8 milioane euro

Actualul primar, Dorel Coica, a readus în discuţie problema pasajului Corneliu Coposu, cunscută drept “Groapa lui Gyuszi”, el fiind de părere că aceasta este o “crescătoria de şobolani cu 3,8 milioane euro”.

Primarul a dorit să întrebe sătmărenii, prin intermediul presei, ce ar fi mai bine să facă în acest pasaj, să se plătească în continuare sume mari pentru deratizare sau să se găsească alte soluţii.

“Ce facem cu groapa din centru? Vă dau o temă de casă. Facem deratizare dacă vreţi. S-o lăsăm cum, în stadiul ăsta, sau să cumpăr şi eu lemn din Brazilia, via Polonia?”

“Mie mi-e uşor să punem otravă de şobolani, dar lemnul se degradează pe zi ce trece. Ar fi bine să scoatem dosarul gropii din centru, cu toate cheltuielile, cu lemn din Brazilia, factură prin Polonia şi cu pavajul adus din nu ştiu ce ţară. Ar fi bine să facem o conferinţă de presă să vedem cum s-a realizat acea minune de groapă în centru cu 3,8 milioane euro. Deci 3,8 milioane euro, atât a costat crescătoria din centru. Vreţi să o păstrăm?”