PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coica reclamă: Un angajat de la Finanţe are BMW seria 6 în vreme ce alţii nu au ce pune în gură!

Primarul Dorel Coica a declarat astăzi în cadrul conferințe de prezentare a activităților desfășurate de SPAS Satu Mare în anul 2014, că angajații acestei instituții au salarii prea mici în comparație cu angajații de la Finanțele Locale, dându-l exemplu pe șeful Serviciului de Executare Silită, Mirel Dan.

Vă dau exemplul domnului Mirel de la Finanțele Locale care are peste 100 de milioane salar doar pentru că semnează și am auzit zilele trecute că și-a luat un BMW seria 6, în timp ce alții nu au ce pune în gură sau dorm pe unde apucă. Nu mi se pare corect acest sistem și noi căutăm să schimbăm acest sistem deoarece unii care stau pe scaun și semnează au un salar cât 15 angajați de la SPAS, care fac anchete sociale în cazuri foarte grele”, a afirmat Dorel Coica.

Mai mult, primarul susține că a auzit și ceva bârfe în ceea ce privește noua achiziție a sefului Serviciului de Executare Silită.

Auzeam mai zilele trecute bârfe, că știți cum e la primar ajung multe, că domnul Mirel și-a dus mașina în fața Finanțelor Publice. Nu e un atac la dânsul! Și i-a chemat pe colegi să vadă cum se pornește un BMW seria 6. Nici eu nu am văzut, poate mă cheamă și pe mine să îmi arate, că sunt și eu curios”, a declarat Dorel Coica.