PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Grav accident de circulație în Dorolț (FOTO & Video)

UPDATE: Polițiștii sătmăreni au stabilit vinovatul accidentului din Dorolț.

La data de 27.03.2015 ora 12,53 în localitatea Dorolț a avut loc o coliziune între două autoturisme

 În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorul auto și pasagerul aflați în autoturismul care circula regulamentar.

 Sătmăreanul Valentin N., de 68 ani, conducea autoturismul marca Renault dar pe fondul unor probleme medicale a pătruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu auto marca VW, Tiguan, condus regulamentar de Gheorghe D., de 53 ani, În urma evenimentului a rezultat rănirea grava a conducătorului auto Gheorghe D., precum si a pasagerei Viorica V., de 54 ani, din autoturismul VW.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. 

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în localitatea Dorolț. Acesta s-a petrecut chiar lângă sediul primăriei, în dreptul trecerii de pietoni.

De la fața locului reiese că un autoturism Volkswagen Tiguan a intrat pe contrasens, în depășire, pe trecerea de pietoni și s-a izbit frontal de un autoturism Renault ce venea regulamentar din sens opus. Autoturismul Renault a fost proiectat în șanț în urma impactului puternic.

La fața locului au ajuns atât echipajele de poliție pentru măsurători cât și două ambulanțe SMURD.

În urma accidentului a rezultat rănirea foarte gravă a ambilor conducători auto. Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa video: Adrian Bilanici