PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mii de bănci și coșuri de gunoi vor fi montate în Satu Mare

Peste o sută de stații de autobuz, 2.000 de bănci și 3.000 de coșuri pentru gunoi vor fi montate în municipiul Satu Mare. Licitația pentru mobilierul stradal s-a finalizat iar mâine se vor încheia contractele cu firmele care au câștigat. 

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Consiliul Local, primarul Dorel Coica a anunțat că s-a finalizat licitația pentru mobilierul stradal iar ca urmare mâine se vor semna contractele cu firmele care au câștigat. Contractele prevăd aparate de joacă pentru copii, aparate de fitness, 2000 de bănci, mese, 3000 de coșuri pentru gunoi, teren sintetic pentru mini fotbal, 120 de stații de autobuz, automate de bilete și parcometre.

În sfârșit este o licitație care au fost adjudecată și este prima licitație pe care am făcut-o noi, pentru că atunci când am preluat Primăria nu era un astfel de contract și din această cauză nu s-au făcut bănci, nu s-au făcut stații de autobuz, pentru că nu era pârghia legală să le cumperi, acum le avem”, a declarat Dorel Coica.