PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul aprobă circulația căruțelor în oraș, cu o condiție: Rațiu să fie vizitiu!

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a lansat astăzi, printr-o conferință de presă, o întrebare sătmărenilor: dacă sunt de acord cu reintroducerea circulației căruțelor prin municipiul Satu Mare.

Ironic, el a spus că ar fi acord cu reintroducerea căruţelor doar dacă liberalul Cosmin Raţiu ar fi vizitiu şi s-ar angaja să traverseze căruţele.

Dl. consilier Rațiu a venit în ședință și a spus că are 280 de semnături de la căruțașii care locuiesc la periferia municipiului şi că dânsul propune să permitem din  nou căruţelor să treverseze prin oraş. Îi întreb pe cetăţeni dacă sunt de acord sau nu? Eu aş fi de acord şi l-aş susţine pe medicul dentist dl. Raţiu într-o singur ipostază, dacă dânsul se angajează în calitatea lui de prieten al căruţaşilor să traverseze fiecare căruţă cu frâul în mână şi cu biciul dintr-o parte în alta, slalom printre maşini. Dacă dânsul se angajează eu chiar susţin şi fac propunere către Consiliul Local“, a spus Coica.

Primarul aşteaptă opiniile sătmărenilor referitoare la această temă, pe care le puteţi exprima la rubrica de comentarii.