PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Accident mortal la Carei. Biciclistă călcată de un TIR (FOTO)

UPDATE, ora 9:00 – Inspectoratul Judeţean de Poliţie a transmis un comunicat de presă privind accidentul mortal de la Carei.

La data de 21 aprilie 2015, în jurul orelor 16.20, raza municipiului Carei a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Poliţiştii rutieri careieni care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: Vlad J. a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor marca Iveco şi semiremorcă, pe strada Traian din localitate, iar la intersecţie cu bulevardul 25 Octombrie, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani, care se deplasa regulamentar pe bicicletă, pe drumul prioritar.

Din nefericire, în urma evenimentul a rezultat decesul biciclistei.

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

21.04.2015, ora 18:00 – Accident mortal la Carei. O femeie a decedat într-un accident rutier petrecut astăzi în centrul municipiului Carei.

Conform primelor informaţii, femeia ar fi pătruns cu bicicleta pe b-dul 25 Octombrie fără să se asigure şi a fost lovită de un TIR. Bicicleta a ajuns sub roţile maşinii de mare tonaj. Femeia de 45 de ani a decedat.

Poliţiştii au demarat o anchetă.

Vom reveni cu detalii.

Sursa FOTO: Buletin de Carei