PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PLR-iştii consideră că noul PNL are o abordare tip Băsescu

Președintele PLR Satu Mare, Ovidiu Silaghi, secretarul general adjunct Radu Roman, consilierul județean Ana Maria Marușca și Claudiu Sulea, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean i-au criticat astăzi, într-o conferinţă de presă pe foştii colegi din PNL, fiind de părere că în noul PNL se observă tot mai mult o abordare de tip Băsescu.

Ovidiu Silaghi consideră că PNL-ul are o nouă abordare politică și anume seamănă din ce în ce mai mult cu limbajul fostului președinte Băsescu și al PDL.

Domină cei de la vechiul PDL care vorbesc în stilul şi abordarea lui Traian Băsescu“, a spus Silaghi, dând câteva citate ale unor lideri politici în sprijinul afirmațiilor sale.

De asemenea, Silaghi consideră că noul cod fiscal este ultra liberal, toţi oamenii de afaceri au fost de acord cu el, în vreme ce Traian Băsescu şi Cătălin Predoiu au criticat noul cod.

Ana Maria Maruşca crede că prin criticile aduse noului cod fiscal, scopul noului PNL, alături de Băsescu, este să sperie populaţia că nu vor fi bani de salarii şi de pensii.

Secretarul general adjunct, Radu Roman, a spus că PLR are organizaţii judeţene peste tot, filiale municipale în toate reşedinţele de judeţ. El a mai anunțat că discuțiile sunt avansate cu privire la o fuziune cu Partidul Conservator, cel mai probabil aceasta se va produce.  

Nu am ajuns încă la discuţiile privind denumirea. Sigur nu va fi Partidul Conservator şi probabil nu va rămâne nici PLR. Denumirea este ultima problemă, dar liberal sigur va rămâne“, a precizat Roman.