PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primăria va face un inel de circulaţie în Micro 17 şi o machetă a cartierului

Primarul Dorel Coica a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că se va realiza un inel de circulaţie în cartierul Micro 17 pentru fluidizarea circulaţiei, urmând ca lucrările de modernizare a canalizarei să înceapă în circa două săptămâni.

Vom avea şi nişte variante de deschidere a altor căi de comunicare pentru a realiza în jurul cartierului un fel de inel, adică de pe Braşovului să poţi ieşi şi pe Păuleştiului, nu să te întorci. Am văzut că sunt cetăţeni care şi-au făcut câte o grădină de 3-4 mp pătraţi. Îmi pare rău pentru ei, dar o să le cureţe buldozerul şi o să facem din ele acces de comunicare. S-au făcut măsurătorile pentru parcări, locurile de joacă, zonele verzi, lucrăm cu un grup de arhitecţi din Satu Mare şi Cluj. În circa două săptămâni vor fi gata proiectele, vom realiza o machetă a cartierului, cum va arăta în decembrie, pe care o s-o afişăm şi pe site-ul Primăriei“, a declarat edilul.

Peste două săptămâni în Micro 17 vor intra angajaţii Apaserv pentru a efectua lucrări, după care Electrica va monta tuburile pentru iluminat public, se vor face bordurările şi într-un final se va trece la asfaltări.