PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Silaghi: În 14 zile vom avea desemnat câștigătorul licitației pentru centură

Deputatul PLR Ovidiu Silaghi asigură sătmărenii că există finanțare pentru centura municipiului Satu Mare care include și al treilea pod peste Someș. Deputatul PLR a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că în maximum două săptămâni va fi desemnat câștigătorul licitației și poate începe lucrul la centură.

Foarte probabil în 10-14 zile vom avea desemnat câştigătorul licitaţiei cu al treilea pod şi şoseaua de centură. Se poate începe deja la lucru, banii sunt asiguraţi, am vorbit cu ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici încă de pe vremea când era la Fondurile Europene şi ne-a asigurat că finanţare există“, a declarat Silaghi.

Mai mult, deputatul a afirmat că va discuta personal subiectul cu primul ministru Victor Ponta în următoarea delegație guvernamentală în țările arabe, din această lună.

Primul ministru Victor Ponta ne-a asigurat şi dânsul că sprijină, după cum a promis când a fost la Satu Mare. De altfel, voi mai avea ocazia să dezbat această problemă cu dânsul deoarece mergem într-o delegaţie comună în zona Golfului, delegaţie guvernamentală şi parlamentară, în 29 aprilie – 1 mai în Arabia Saudită, până în 3 mai Qatar, 3-4 mai Kuweit, şi 5 mai Emiratele Arabe Unite. Pe 6 ne întoarcem la Bucureşti, deci în şapte zile voi avea ocazia să stau de vorbă cu dânsul să mai insist, dar cu certitudine avem finanţare şi sperăm în 10-14 zile să avem şi câştigătorul licitaţie anunţat“, a declarat Ovidiu Silaghi.