PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Accident la Crinul. Șoferul autoturismului Dacia a trecut pe roșu (FOTO)

UPDATE: Polițiștii rutieri au constatat că vinovat de producerea accidentului la intersecția Crinului, din data de 26 aprilie, este șoferul autoturismului Dacia. Acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW.

Redăm în continuare comunicatul IPJ Satu Mare

La data de 26 aprilie 2015, la intersecţia străzilor Prahovei cu Careiului, din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii rutieri sătmăreni care au intervenit la faţa locului au stabilit că evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: un bărbat în vârstă de 56 de ani a condus autoturismul marca Dacia, pe strada Prahova, iar pe fondul nerespectării culorii roşii a semaforului electric aflat în funcţiune a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus de Alin D. 

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducăroului auto BMW şi a unei femei, în vârstă de 48 de ani, pasageră în autoturismul Dacia.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident la Crinul. Un accident rutier grav a avut loc astăzi la amiază la intersecţia Crinul din Municipiul Satu Mare.

Din primele informaţii reiese că un BMW a lovit o Dacia Solenza cu numere de Bucureşti în care se aflau cinci persoane. Mai multe persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au ajuns şi două maşini de pompieri, iar poliția rutieră dirijează circulația în intersecție.