PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ștef, prima declarație despre o candidatură la Primăria Satu Mare

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a făcut astăzi prima declarație referitoare la o posibilă candidatură a sa la Primăria municipiului Satu Mare. El a fost întrebat dacă intenționează să ocupe scaunul de primar, în condițiile în care l-a atacat pe Dorel Coica în legătură cu târgul Produs de Cluj.

”Nu, nu este vorba de așa ceva. Eu cred că nu am ieșit din contextul subiectelor mele. Pe mine mă interesează să promovez produsele sătmărene și nu am ieșit cu nimic din tiparul nostru. Asta a fost părerea mea, eu mi-am exprimat-o și mi se părea normal să fie mai mult Satu Mare”, a declarat Ștef.

Tot el a adăugat zâmbind: ”Vreți să vă liniștesc, ca să fie bine? Da, candidez, pot să spun absolut orice, dar hai să rămânem la județ că despre asta este vorba”.

Ștef a dorit să adauge că în momentul de față este interesat să ducă la bun sfârșit proiectele promise în campania din 2012.

”În momentul de față sunt președinte de Consiliu Județean, pe mine mă interesează aici, în această echipă să ducem la bun sfârșit proiectele pe care am candidat în 2012 și care în mare parte sunt realizate. Eu chiar îmi doresc ca acest bilanț să putem să îl prezentăm sătmărenilor din ce am oferit”, a arătat Ștef.

Prezent la conferință, președintele PSD, Mircea Govor, a spus că social democrații îl vor avea candidat pe Dorel Coica.

”Eu în calitate de președinte al PSD-ului, nu pot să spun decât că eu am primar și îl voi avea ca și candidat pe Dorel Coica. În condițiile astea eu nu pot să îi spun președintelui de Consiliu Județean, că o să-l ajut vreodată să candideze la Primărie”, a declarat Mircea Govor.