PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Femeie atacată în Centrul Nou. Agresorul a târât-o pe dig

UPDATE Poliţia Satu Mare a anunţat într-un buletin de presă că poliţiştii l-au reţinut pe atacator.

 

“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ştefan S. ar fi intrat în local ca şi client şi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar înainte ca tânăra să închidă localul, Ştefan S. l-ar fi agresat pe  Alexandru M., care era un cunoscut al tinerei şi care se afla în local, apoi ar fi prins-o pe tânără de păr şi ar fi dus-o pe o distanţă de câţiva zeci de metri, pe stradă, iar apoi prin violenţă i-ar fi sustras un inel pe care Cristina M. îl purta. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi urmează a fi prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun în acest caz. El nu se află la prima încălcare a legii.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, precizează Poliţia.

Ora 19:00  – O barmană a unui local din centrul orașului a fost agresată noaptea trecută, în jurul orei 2:00, de un bărbat încă neidentificat. Întâmplarea a avut loc în zona Centrului Nou, femeia fiind agresată de un client al barului și târâtă spre digul Someșului, spre zona în care a fost găsită moartă actrița Gabriela Dorgai.

Femeia a fost salvată de un alt bărbat care a văzut incidentul, agresorul fugind în final, smulgându-i femeii un inel de pe deget. Incidentul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 2,30. Se pare că agresorul și-a plănuit din timp acțiunea, a mers în local chiar înainte de ora închiderii și a stat 30 de minute pentru a se asigura că nu mai e niciun client acolo.

În local se afla și prietenul barmanei, care a fost bătut și el de agresor înainte de a trece la atacul împotriva femeii. Băiatul a reușit să fugă și a sunat-o imediat pe patroana barului.

”Băiatul a reușit să fugă afară și m-a sunat pe mine. Am venit de acasă în cinci minute la local. Individul a lovit-o de mai multe ori pe barmană, trăgând-o de păr până la scările de la urcarea pe digul Someșului. Fata s-a prins de balustrada scărilor, moment în care a lovit-o de mai multe ori în cap. I-a sustras un inel și a fugit”, mai povestește patroana localului.

În fața anchetatorilor, victima l-a descris pe agresor ca fiind un bărbat de aproximativ 1,90 metri înălțime și are peste 100 de kg.

Anchetatorii încearcă acum să dea de urma agresorului. Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Florin Betea, ancheta este în desfășurare și există deja un cerc de suspecți.