PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor despre PNL-iști: Așteaptă să își pună amantele în funcții!

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a comentat astăzi, într-o conferință de presă anunțul făcut de liderii județeni ai PNL cu privire la pregătirile pentru alegerile locale din 2016, afirmând că abia așteaptă să-și pună amantele în funcții.

Am văzut că copreședinții, nu știu care este mai mare, sau care este mai mic la înălțime de la partidul fuzionat de la PDL + PNL, că deja au primari și președinte de Consiliu Județean, numai trebuie să îi pună pe scaun. Vă spun eu, că de 25 de ani tot așteaptă și vor aștepta în continuare. Eu sunt curios și abia aștept să văd pe cel care s-a anunțat mare primar și președinte de Consiliu Județean de la partidul mare. Am văzut stenogramele și abia așteaptă să își pună amantele în funcții, interesantă treaba. Va curge multă apă pe Someș până va avea președinte de Consiliu Județean și primar de Satu Mare. Multă apă va curge pe Someș!”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor.

În cadrul conferinței, președintele CJ, Adrian Ștef, a ținut să sublinieze că PNL-iștii îi pun întrebări în loc să vină cu proiecte.

Îmi pare rău că cei de la PDL în loc să vină cu proiecte îmi pun numai întrebări. Mi-au trimis un rând de 25 de întrebări și pe urmă au făcut conferință de presă ca să prezinte populației că ne-au pus 25 de întrebări. Credeți-mă, PDL – ul nu a venit cu un proiect la Consiliul Județean pentru a rămâne ceva în urma lor”, a spus Ștef.