PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma: PSD acționează în stilul mineriadelor, toate organizațiile din teritoriu sar în apărarea suspectului Ponta

PSD Satu Mare este consecventă în apărarea penalilor așa cum a făcut și în cazul condamnatului Dragnea. Socialii sătmăreni își dezvelesc din nou piepturile și arată cu degetul către justiție, încercând să se pună mai presus decât ea. Se înfățișează ca promotorii independenței justiției până ce aceasta atinge pe unul de ai lor. În momentul acela PSD-iștii se adună în haită pentru a se apăra, dovadă și astăzi.

PSD Satu Mare prin aceste manifestări bolșevice, demonstrează încă odată că nu merita să conducă destinele sătmărenilor. De altfel, mesajul PSD Satu Mare este clar, nu există egalitate în fața legii. Cei din PSD sunt peste lege și peste noi toți, adică niște super cetățeni.

Ipocrizia lui Ponta jignește milioane de români, adică el ne transmite că a fost în calitate de simplu cetățean la audieri, de altfel suntem obișnuiți cu acest limbaj dublu sau triplu de multe ori.

Românii merită ca țara lor să intre în normalitate, iar acest lucru este posibil doar prin demisia imediată a Premierului Victor Viorel Ponta.

Într-o țară membră a Uniunii Europene, un cetățean cercetat penal pentru spălare de bani, evaziune fiscală și conflict de interese, nu are căderea să conducă un guvern și implicit destinele unei națiuni. Minciuna , lăcomia și solidaritatea penală de care a dat dovadă tânărul politician Victor Ponta a spulberat încet și sigur speranțele pe care majoritatea votanților și-au pus-o în guvernarea PSD, în anul 2012.   

Asemenea majorității românilor, sătmărenii sunt încercați de același sentiment: nu putem fi reprezențati de un prim-ministru cercetat penal și care a comis fapte extrem de grave, nici mai mult nici mai puțin decât 22 de infracțiuni . Ar fi o piatră de moară prea grea pentru gâtul și așa încercat al României, așa că singura  rezolvare ramâne DEMISIA, dottore Ponta!

 

Copreședinte TNL Satu Mare,

Adrian COZMA