PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ștef: Oferim UDMR-ului postul de viceprimar al municipiului Satu Mare!

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că oferă UDMR-ului postul de viceprimar al municipiului Satu Mare, eliberat după ce Marcela Papici a fost numită în funcția de manager al Spitalului Județean Satu Mare.

”În momentul când s-a luat această decizie și ne-am consultat cu Marcela Papici și a fost de acord, am realizat de astfel că este un moment politic foarte important pentru județul Satu Mare. Se va candida pentru postul de viceprimar și în acest moment se poate asigura un echilibru cât se poate de bun împreună cu colegii de la UDMR. Așa că, zilele următoare probabil că se va finaliza acest subiect, normal că se va discuta cu toți cei implicați și se va găsi o soluție”, a declarat Mircea Govor.

”Oferim postul UDMR-ului pentru că eu cred că este important să existe un echilibru în Consiliul Local, în Consiliul Județean. Este o perioadă importantă acum și din punct de vedere a fondurilor europene, trebuie să pregătim acum foarte bine proiectele și avem startul pregătit. De asemenea, este importantă perioada 2013-2020 și am considerat că trebuie să existe un echilibru foarte bun în administrația locală, pentru că astfel au de pierdut sătmărenii. Eu cred că UDMR-ul va trebui să își stabilească candidatul iar noi le vom oferi susținerea, PLR cu cei de la PSD. Noi suntem dispuși să votăm la prima ședință”, a afirmat Adrian Ștef

 

Exit mobile version