PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica: Cea mai reușită ediție a Zilelor Orașului Satu Mare

Un scurt bilanț al Zilelor Orașului Satu Mare a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă de către primarul Dorel Coica și Florin Maier. Peste 50.000 de lei s-au încasat din taxele de participare, fiind declarat festivalul cu cele mai mari vânzări din România, în ultimii 10 ani.

Am avut aproximativ 100 de comercianți de alimentație publică și 60 de comercianți de produse industriale. În urma acestei ediții am încasat 53.000 de lei din taxele de participare iar din spusele comercianților, în ultimii 10 ani, în România nu a existat un așa festival cu așa vânzări”, a declarat Florin Maier.

La rândul său, primarul a declarat că au fost trei zile plăcute cu participarea a mii de oameni.

Au fost câteva zile extrem de plăcute, timpul a fost după sufletul primarului și am remarcat că a fost foarte multă lume. Orașul a fost inundat nu numai de sătmăreni ci și de cetățenii din județ și alte orașe. Debutul cu orchestra simfonică a fost unul deosebit și de asemenea, am început sărbătoarea orașului sărbătorind copiii cu Gașca Zurli care au creat un val extrem de pozitiv. Niciodată nu am văzut atâția mii de copii la un loc”, a declarat Dorel Coica.