PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

McDrive-ul de la Burdea, din nou în atenţia consilierilor. Primarul: Haideţi să nu fim fitilişti!

Primarul Dorel Coica a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va reintroduce în şedinţa de Consiliu Local de joi, 25 iunie, proiectul cu privire la schimbarea destinaţiei terenului de la Burdea, unde a funcţionat o benzinărie, astfel încât să poată fi deschis un McDrive.

Declaraţia vine după ce la o şedinţă anterioară proiectul a fost respins, consilierii invocând faptul că nu ştiu exact ce se va amenaja acolo.

E singura locaţie unde putem să facem McDrive. Adică au aprobat consilierii UDMR un OMV, o benzinărie, în mijlocul cartierului şi să nu aprobăm o chestie civilizată pe care o doreşte toată lumea. Mâine iarăşi am propus pe ordinea de zi să vedem, dacă nu votează iar fac conferinţă de presă şi iarăşi îi nominalizez pe cei care nu votează. Hai să nu fim fitilişti, să arate ei că sunt majoritatea. Pe mine nu mă interesează majoritatea. Eu propun de aici în 11 luni câte mai sunt, doar proiecte pentru Satu Mare. Dacă le aprobă e bine, dacă nu eu arăt cetăţenilor cine se opune“, a spus edilul.