PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul despre deputatul Petric: Foarte slab. Este definiţia muţeniei!

Deputatul PNL Andreea Paul şi-a prezentat astăzi acitivitatea parlamentară, afirmând că este mai activă decât toţi ceilalţi parlamentari sătmăreni la un loc. Ea a făcut şi scurte descrieri ale celorlalţi deputaţi din judeţ, afirmând despre colegul Octavian Petric că este foarte slab, că este “definiţia muţeniei”.

Conform datelor prezentate, Andreea Paul a depus în acest “prim mandat de deputat de Oaş” 57 de proiecte de lege, din care două au fost şi promulgate, prima dedicată copiilor şi cea de-a doua dedicată elevilor, mai mult decât oricare din senatorii şi deputaţii din Satu Mare.

“Am luat cuvântul de 268 de ori şi am făcut 165 de declaraţii politice, dublu faţă de toţi ceilalţi deputaţi şi senatori ai judeţului Satu Mare, luaţi la un loc”, a afirmat aceasta.

Ea a mai avut 192 de întrebări şi interpelări și 25 de moţiuni împotriva Guvernului.

Printre amendamentele susținute de ea se numără reducerea TVA-ului la 19% şi dublarea alocaţiilor pentru copii, amendamentul colegei Cristina Pocora.

Întrebată despre colegii sătmăreni din Parlament, Andreea Paul a spus că deputatul UDMR Erdei Istvan este un profesionist, Kereskenyi Gabor este dinamic iar Octavian Petric este definiția muțeniei.

“În Comisia de Buget – Finaţe lucrez foarte bine cu dl. Erdei, care este un excelent profesionist. Este un partener de dezbatere pe fond economic fiscal bugetar autentic foarte serios”, a spus parlamentarul PNL.

O cu totul altă părere o are despre Octavian Petric.

“Nu slab. Foarte slab. Punct. Face acordurile corect în limba română? Nu. Ia vreo decizie şi contribuie la dezbaterile parlamentare în mod fundamentat? Nu. Ba din contră. După ce l-am criticat că este definiţia muţeniei şi în Comisia de Buget – Finanţe şi în Parlamentul României, abia s-a mai trezit, dar când deschide gura spune numai enormităţi. Rar, dar enormităţi. Îmi pare rău pentru el”, a punctat Andreea Paul.

Pe Kereskenyi îl consideră unul dintre cei mai dinamici parlamentari, care se implică şi discută despre Satu Mare.