PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul susţine că liberalii din Negreşti Oaş sunt hărţuiţi politic de către Adrian Ştef

Deputatul Andreea Paul a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi membri PNL din Negreşti Oaş sunt hărţuiţi de către Poliţie la comanda preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef. Ea susţine că la Sâmbra Oilor, care a avut loc în urmă cu două luni, preşedintele Adrian Ştef ar fi agresat verbal şi fizic mai mulţi membri PNL, după care ar fi depus plângere la Poliţie că a fost agresat, iar acum 30 de martori liberali din Negreşti au fost chemaţi la Satu Mare pentru audieri.

“Este inadmisibil în anul 2015 ca preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, să folosească instituţiile publice pentru a hărţui politic organizaţia PNL Oaş. La Sâmbra Oilor, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef s-a îmbătat criţă, a atacat verbal, a agresat fizic membrii organizaţiei PNL nu oriunde ci exact la cortul pe care PNL l-a organizat pentru oşeni. În urma acelui scandal pe care el însuşi l-a generat, fiind inundat de alcool, a dus la plimbarea a aproximativ 30 de colegi din PNL Oaş la Satu Mare, în calitate de martori, de către Poliţia din Satu Mare. Adică nu a fost posibilă această abordare la nivelul locului? Nu putea să se deplaseze cineva din Satu Mare la Negreşti Oaş pentru a discuta? Pui 30 de martori pe drum? Fiecare să vină până la Satu Mare ca să afle Poliţia, care a fost acolo, care l-a văzut personal pe preşedintele Consiliului Judeţean cu cei 30 de martori, că preşedintele Consiliului Judeţean a fost beat criţă şi a generat acest scandal pe care acum încearcă să îl transforme într-o hărţuire politică a membrilor PNL Oaş?”, a precizat Andreea Paul.

Parlamentarul susține că ar fi agresat o întreagă echipă din Negreşti Oaş, pornind cu cei doi copreşedinţi.

“Aproximativ 30 de colegi sunt perindaţi la Poliţia din Satu Mare în calitate de martori pentru că preşedintele CJ s-a plâns Poliţiei că el a fost agresat. Este o minciună grosolană iar Poliţia primeşte aceste mărturii din partea a aproximativ 30 de voci. Ei înşişi vor face în curând o conferinţă de presă în care vă vor dezvălui detaliile referitoare la acest incident nefericit”, a adăugat Andreea Paul.

Întrebată de ce nu a făcut public mai repede acest caz, Andreea Paul a spus că a aflat despre audierea celor 30 de persoane, joi, când şi-a prezentat bilanţul.

Deputatul susţine că imediat după incident PNL-ul putea “juca politic” acest lucru, dar nu a făcut-o pentru că “nu acesta era scopul”.

Printre cei care ar fi fost agresaţi de către Adrian Ștef, se numără Vasile Berinde și Radu Ardelean.