PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL Satu Mare: Ce mai vreţi domnule primar Coica?

În ultima perioadă primarul municipiului Satu Mare, continuă să manifeste o atitudine de ştrengar în faţă sătmărenilor.

Constatăm că domnia să, cu ocazia unor întâlniri politice, nu se poate abţine să nu facă declaraţii referitoare la administraţia locală din Satu Mare, la unele persoane din structura politică din Satu Mare. Bineînţeles că în faţa colegilor săi din PSD este nevoit să arate cât este de grozav. Însă grozăvia sa este doar vorba goală. Domnul Coica nu are în fapt nimic de spus.

Este trist că după atât de mulţi ani de mandat de primar, nu are nimic de arătat sub forma realizărilor domniei sale, în calitate de primar.

Unde sunt locuinţele ieftine pentru tineri ? Unde este sala polivalentă ? Unde sunt investitorii noi atraşi în municipiul Satu Mare ? Unde sunt podurile, centurile ? Ştiţi cât de deplorabil arată intrările în municipiul Satu Mare ? Cunoaşteţi starea precară a infrastrucurii din oraşul nostru? Păi în aceste condiţii, ce mai vreţi domnule primar Coica?

Realitatea tristă a domnului primar Coica este că în ultimii trei ani a girat o administraţie locală defectuoasă şi conflictuală, cu atacuri directe la persoană. O administraţie care a eşuat în a aduce dezvoltare pentru municipiul Satu Mare.

Desigur atunci când munca de primar este pe nicăieri nu rămâne decât să ataci. Să umbli cu ștrengăreli.

Mai mult, este trist că într-o ţară europeană, primarul unui municipiu reşedinţa a unui judeţ învecinat cu două ţări, primarul unui municipiu caracterizat de diversitate etnică şi culturală, de oameni civilizaţi şi care înţeleg bine că administraţia locală nu funcţionează, primarul împarte sătmărenii în categorii etnice şi îşi permite să-i jignească pe concetăţenii noştri.

Solicităm primarului să înceteze să atace pe unii dintre sătmăreni. Partidul Naţional Liberal respectă în egală măsură pe toţi cetăţenii şi nu putem accepta astfel de atitudini publice. Partidul Naţional Liberal doreşte realizări concrete pentru toţi sătmărenii, întrucât în Satu Mare convieţuim împreună, civilizat, toţi cei care ne numim sătmăreni.

Într-un moment de exces de zel, primarul Coica şi-a trasat principalul obiectiv major al actualului sau mandat de primar: să recâştige primăria municipiului Satu Mare. Păi în condiţiile în care nu are realizări ce altceva poate rămâne să îşi dorească: încă patru ani în care sătmărenii să fie sortiţi la a nu se întâmpla nimic în oraşul în care locuiesc?

Ce mai vreţi domnule primar Coica ?

Biroul de comunicare
PNL Satu Mare