PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Accident cu şase morţi în Ardud (FOTO& VIDEO)

Accident cu şase morţi în Ardud. Un teribil accident în care şase persoane şi-au pierdut viaţa a avut loc în această dimineaţa la intrarea în oraşul Ardud.

UPDATE 2: Cine sunt tinerii decedați în accidentul din Ardud

Cei șase tineri erau toți din Rătești și au chefuit la Ziua Orașului Ardud. Spre dimineață au plecat spre oraș iar după ora 8:30 s-au întors spre locuințele lor. Autoturismul VW Golf 2 era condus de proprietar, Vlad Ioan Debus, născut în 1998. El era angajat la Draxlmaier. Ceilalți cinci pasageri din mașină au fost Radu Kadar (născut în 1989), Adrian Kadar (1985), Mihai Căiţa (1989), Remus Varga (1988), Krisztofer Samok (1985). Toți cei șase au murit pe loc după ce mașina s-a izbit cu viteză de un cap de pod, după care s-a dat peste cap. Victimele au rămas încarcerate, fiind scoase din autoturism de către pompierii de la descarcerare.

Ora 10:00 – Conform primelor informaţii, un autoturism VW Golf în care se aflau şase persoane din cauza vitezei excesive a ieşit de pe carosabil, s-a izbit violent de un cap de pod după care a doborât un gard.

Toate cele şase persoane au murit pe loc.

Cele şase persoane erau din Răteşti.

Conform poliţiştilor, şoferul era băut, avea persmisul suspendat. Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii expirate de la data de 28.07.2015.

 I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea accidentului la ora 8:36. Redăm comunicatul pompierilor:

         “La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu un echipaj din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

         Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, de unde a ricoșat în gardul unui imobil, au rezultat şase victime dintre care cinci încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. În urma evenimentului, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat a rezultat decesul conducătorului auto precum și a celorlalte cinci persoane, pasageri în autoturism“.

Sursa FOTO: Ovidiu Domide – ACAR