PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ovidiu Silaghi despre constructorul centurii: ori aflăm mâine, ori peste 8 zile

Deputatul PLR Ovidiu Silaghi a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul ALDE că probabil în luna august vor începe lucrările la șoseaua de centură și cel de-al treilea pod, asta după ce se vor soluționa contestațiile de către Curtea de Apel.

”Am vorbit cu directorul de la CNADR, vineri a fost ultimul termen în care se mai puteau depune contestații pentru soluționarea de la CNSC, în ceea ce privește șoseaua de centură și al treilea pod. Mai așteptăm azi și eventual mâine după prânz, să vedem dacă nu s-a depus vreo contestație prin poștă, iar dacă s-a depus termenul de la Curtea de Apel va fi probabil de 7 zile. Ori aflăm mâine, când se apucă de treabă constructorul, ori aflăm peste 8 zile. Asta e vestea bună. Dacă nu aveam aceste contestații, lucrarea se pornea prin luna mai, așa e bine și în august numai să înceapă lucrările, a afirmat Ovidiu Silaghi.

Prezent la conferință, președintele ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, a mai adăugat că acest proiect a fost susținut atât de Consiliul Județean cât și de ALDE.

”Acesta este un lucru pe care l-am amintit printre proiectele de interes local și care sunt promovate de Consiliul Județean. Este un proiect pe care l-am urmărit îndeaproape, iar noi, ALDE, am fost atenți să pornim această investiție ca să avem o șosea de centură și al treilea pod. Cred că este vital pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare, pe mai departe”, a spus Adrian Ștef.