PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Accident la Doba. Polițiștii au stabilit vinovatul (FOTO)

UPDATE: Accidentul a avut loc în localitatea Doba. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este căruțașul, care nu a acordat prioritate de trecere în momentul ieșirii de pe un drum secundar.

Redăm comunicatul IPJ:

Ieri, 01 septembrie 2015, în jurul orelor 15,00, pe DN 19 în localitatea Doba, a avut loc un accident grav de circulație.

C. Alexandru  de 22 ani, din localitatea Doba, conducând un atelaj cu tracțiune animală, pe fondul neacordării de prioritate la ieșirea de pe un drum secundar, a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia, condus de către B. Florin de 28 ani, din Negoiești, județul Dolj. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, a unei femei de în vârstă de 58 ani pasageră în autoturism și a căruțașului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

 Accident la Păulean. Trei persoane au fost rănite iar un cal a murit într-un accident rutier petrecut astăzi în Păulean, traficul rutier pe drumul Satu Mare – Carei fiind blocat zeci de minute.

Din primele informaţii se reiese că un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Dolj, a lovit puternic o căruţă ce i-a apărut în cale. În urma impactului trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale, una fiind în stare gravă.

Autoturismul a fost distrus aproape în toalitate, iar calul a murit pe loc.

Vom reveni cu detalii.