PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Şoc la Olimpia! Înfrângerea cu UTA a generat o demisie în conducerea clubului

Înfrângerea suferită de Olimpia Satu Mare azi în faţa echipei UTA Arad a încins spiritele în conducerea clubului, mai ales datorită reproşurilor venite din tribune. Victoriile şi înfrângerile fac parte din viaţa oricărei echipe, din orice ligă. O lecţie pe care publicul sătmărean trebuie să o înveţe.   Nu este posibil să vedem civilizaţie şi susţinere necondiţionată pe majoritatea stadionelor din liga 2, iar la Satu Mare să auzim aceeaşi placă stricată cu „s-a pus X2 la pariuri”, „Băbuţ la SportBet” şi „Hoţilor!”. Suporterii adevăraţi ai clubului ar trebui să reflecte mai mult asupra faptului că 50 de arădeni au dominat fundalul sonor pe un stadion cu 1000 de sătmăreni şi şi-au împins echipa spre victorie.

La conferința de presă de după meci, alături de principalul Tiberiu Csik, din partea conducerii clublui a fost prezent și președintele executiv al Consiliului de Administraţie, Ionică Câmpean. Acesta şi-a anunţat demisia din funcţia de la club, motivând că este nevoie de un şoc la club şi acesta este plecarea lui.

„Îmi dau demisia public din cadrul clubului. Renunţ la funcţia de preşedinte, pentru că simt că la echipă e nevoie de un șoc. Eu consider că e mai bine pentru club. E vina mea că n-am reușit să facem cele mai bune transferuri. Le mulțumesc tuturor pentru colaborarea bună avută în acești 5 ani. Voi iubi mereu această echipă și voi continua să vin pe stadion”, a declarat Câmpean.

Vestea-bombă l-a lăsat fără replică chiar și pe antrenorul Tiberiu Csik. „Sper că e o decizie luată la cald. Și eu am fost foarte nervos la vestiare, dar sper ca domnul Câmpean să revină”, a declarat Csik.

Câmpean a recunoscut că decizia a luat-o în urmă cu o săptămână, dar reacțiile oamenilor din tribuna oficială i-au pus azi capac. „Și așa banii au venit târziu din partea autorităților locale și acestea sunt rezultatele. Nu am putut oferi toate condițiile jucătorilor și o parte din ei au plecat. Dar nu pot suporta să fiu acuzat că am făcut 1 la pauză și X la final. Că am făcut pariuri, iar după aceea la golul 3 că am vândut meciul. Nu se poate așa ceva și eu nu suport să fim acuzați pe nedrept”, a încheiat Câmpean.