PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Unul din tinerii acuzați că au violat fata de 14 ani vrea în libertate

Sarkozi Francisc Florin, unul dintre cei trei indivizi acuzat că a violat-o pe tânăra de doar 14 ani în localitatea Vama, a fost ridicat din arest și prezentat astăzi la Judecătoria Satu Mare, după ce acesta a contestat mandatul de arestare.

În data de 11 august, Sarkozi Francisc împreună cu alți doi indivizi au contactat-o pe minoră, au urcat-o în maşină şi au dus-o în localitatea Vama, ajungând într-un loc denumit Puturoasa. Potrivit procurorilor, persoanei vătămate i s-a cerut să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure.

Sub ameninţarea acestor cuvinte, persoana vătămată a întreţinut raporturi sexuale orale cu cei trei inculpaţi, Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc, după aceea au adus-o în municipiul Satu Mare, lăsând-o într-o staţie de taxi.

Ajunsă acasă, la o oră târzie, fata a fost luată la întrebări de către părinți, moment în care aceasta le-a povestit cele întâmplate. Mama tinerei s-a prezentat la Inspectoratul Județean de Poliție, depunând o plângere. În data de 13 și 14 august polițiștii i-au depistat pe cei trei inculpați și i-au încarcerat în arestul IPJ.

Potrivit unor surse, inculpații ar fi recunoscut că au întreținut acte sexuale cu minora, dar spun că nu au violat-o. Acum, inculpații cercetați pentru viol, vor în libertate. Urmează ca instanța să decidă dacă va modifica mandatul de arestare cu controlul judiciar.