PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Accident rutier în care a fost implicat fiul deputatului Ovidiu Silaghi. Patru tineri, la spital (FOTO)

UPDATE: Poliția Satu Mare a stabilit cum s-a întâmplat accidentul rutier:

La data de 27.11.2015 ora 22.11, pe DJ 193 C, în localitatea Viile Satu Mare, un  autoturism marca BMW condus de un tânăr de 18 ani a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma impactului pasagerii A.L. de 17 ani și Sever S., de 18 ani  au fost răniți ușor și R.F. , de 16 ani a fost rănit grav. 

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani, Istvan K.,  care conducea autoturismul a încercat să evite contactul cu un animal sălbatic aflat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, un autoturism a intrat în şanţ, rezultând patru victime dintre care o persoană încarcerată. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor medical, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

28. 11. 2015, ora 21:00 – Un accident de circulație a avut loc aseară pe drumul dintre Viile Satu Mare și Satu Mare, în care a fost implicat Sever Silaghi, fiul deputatului Ovidiu Silaghi. Împreună cu el, în mașină se aflau încă doi tineri, precum și prietena acestuia, Larisa Călin. Mașina era un BMW X6 Power și era condusă de Attila Kovacs.

Din primele informații cei patru tineri se întorceau din Viile Satu Mare, iar tânărul Attila Kovacs a pierdut controlul mașinii din cauza unui iepure care i-a sărit în fața mașinii și s-a izbit de un copac de la marginea drumului. Conform surselor, din fericire, Sever Silaghi are doar câteva contuzii, Larisa Călin are un picior în atelă, iar ceilalți doi pasageri au câteva politraumatisme. Șoferul Attila Kovacs a fost externat. Bolidul a fost  distrus în urma impactului.

Sursa foto: Domide Ovidiu