PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma, votat co-președinte a PNL Satu Mare din partea PDL

Consilierul județean Adrian Cozma a fost ales de membrii Biroului Permanent Județean al PDL Satu Mare, co-președinte al PNL Satu Mare, funcție vacantată în urma demisiei lui Petre Mureșan.

La sedința biroului județean au participat 41 de membri și a fost prezidată de deputatul Ioan Oltean și Andreea Paul. În cursa pentru funcția interimară de co-președinte PNL au intrat Adrian Cozma și Vasile Berinde. Votul însă a fost decisiv. Adrian Cozma – 24 de voturi, iar Vasile Berinde – 17 voturi.

Astăzi în cadrul BPJ al PDL s-a votat propunerea interimatului la funcția de co-președinte al PNL Satu Mare. Am fost propus de mai mulți colegi, iar la final am avut 24 de voturi, iar Vasile Berinde 17 voturi. Această propunere a PDL Satu Mare urmează să fie validată în biroul național în cursul săptămânii viitoare”, a declarat Adrian Cozma.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Petre Mureșan a demisionat din funcția de co-președinte a PNL Satu Mare, fapt ce a generat o competiție în cadrul PDL pentru ocuparea acestei funcții. În cazul vacantării vreunei funcții de conducere, propunerea se face de acea structură de partid din care s-a eliberat  postul. Astfel, în urma unei intense campanii interne, Adrian Cozma a convins și a fost ales co-președinte al PNL.