PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma cere Primăriei să reanalizeze închiderea circulaţiei în Centrul Vechi

Copreședintele PNL Satu Mare Adrian Cozma i-a transmis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj public primarului Dorel Coica, prin care ii solicită să reanalizeze decizia de închidere a Centrului Vechi.

Adrian Cosma susține că odată cu închiderea circulației în zona centrală a orașului, s-a creat o aglomerație infernală iar aceasta se va intensifica și mai tare în preajma sărbătorilor.

”Astăzi am putut fi martori cum s-a creat o aglomerație infernală în jurul Casei de Modă, pe Horea, pe strada Mihai Viteazu, care din păcate în preajma sărbătorilor se va intensifica și mai tare. Suntem pentru orice demers cultural, prin care Satu Mare și sătmărenii ar avea de câștigat dar cred că acest lucru trebuia analizat mult mai bine. Dacă se constată că nu a fost o măsură bună, eu cred că în câteva zile se poate reveni asupra acesteia iar noi îi solicităm ca de urgență să revină asupra acestei decizii, în momentul în care va constata că nu este oportună închiderea traficului”, a spus Adrian Cozma.

Pe de altă parte, copreședintele PNL crede că amplasarea tarabelor comercianților în centrul orașului este o decizie bună din punct de vedere economic, dar, susține el, ar fi fost suficient spațiu pentru acestea în Piața 25 Octombrie, loc unde s-ar fi putut desfășura fără nicio problemă Târgul de Crăciun.