PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tincuța Fernea a părăsit Vocea României

Tincuța Fernea, sătmăreanca de 16 ani care a participat la renumitul concurs Vocea României, a părăsit competiția în marea semifinală.

Tincuța Fernea este un nume care a fost pe buzele tuturor fanilor concursului Vocea României. Nu cunoaștem audiența emisiunii, dar vineri seara, 11 decembrie, cu siguranță sătmărenii s-au aflat în fața televizoarelor pentru a afla dacă tânăra sătmăreancă a mers mai departe în concurs.

Schimbul de replici scrise dintre antrenorului fetei, Tudor Chirilă și conducerea Consiliului Județean a făcut să curgă multe păreri pro sau contra. Fără a ține partea cuiva anume, Tincuța Fernea a intrat în marea semifinală de la ProTV, cu un regulament schimbat al concursului, antrenorii provocându-i la dueluri încrucișate pe concurenți.

Tudor Chirilă și Marius Moga i-au provocat la duel pe cei mai tineri concurenți din concurs, Tincuța cu Tomi Weissbuch.

Optimistă că în ”seara asta înseamnă că se poate și altceva”, Tincuța a interpretat ”The winner takes it all”, chiar dacă i se vedea supărarea pe chip, pentru toată această mediatizare controversată cu care ea susţine că nu are nicio legătură.

Are calități vocale mai bune decât Tomi”, a spus antrenorul Tincuței.

”Folosirea imaginii mele în care numele meu a fost alipit unui concurent este o formă de discriminare și crează o formă inegală. Îmi fac treaba în ceea ce mă privește și misiunea mea se termină”, a mai spus Tudor Chirilă.

Tincuța, ai dat dovadă de profesionalism și asta contează pentru mine”, a spus la finalul duelului încrucișat, Tudor Chirilă.

În urma votului, publicul a decis ca Tomi Weissbuch să meargă mai departe în finală. Tincuţa Fernea a părăsit astfel Vocea României.