PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tudor Chirilă a dărâmat-o pe Tincuța: “E în stare de șoc, plânge întruna!”

Tincuta Fernea a fost eliminata pe 11 decembrie de la Vocea Romaniei, insa tanara concurenta sufera si plange non-stop de cand a suferit infrangerea. CANCAN.ro a stat de vorba cu prietenii ei si a aflat ca fosta concurenta a parasit show-ul nemultumita.

Rudele si prietenii considera ca Tincuta a fost eliminata pe nedrept si ca tanara nu a avut nicio legatura cu sustinerea venita din partea Consiliului Judetean Satu Mare, motivul principal pentru care a fost scoasa din concurs. CANCAN.ro a stat de vorba cu prietenii Tincutei, care au mentionat ca artista le-a marturisit ca de cand s-a temrinat show-ul este in suferinta, iar pierderea show-ului a fost si este o lovitura pentru ea.
“Este fericita pentru Cristina Balan, dar crede ca toti sunt castigatori, toti concurentii au venit cu ceva in plus. Ea s-a simtit data la o parte fara motiv. Are voce, este iubita de multa lume si chiar credea ca emisiunea o va ajuta in cariera, insa mai rau s-a intamplat. Are multe momente in care plange si sufera din cauza a tot ce s-a intamplat in show, dar si pentru ca Tudor Chirila a vorbit ce a vorbit“, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Tudor Chirila, jurat la “Vocea Romaniei”, a declansat un adevarat scandal dupa ce a aflat ca Tincuta Fernea, o concurenta din echipa sa, a fost sustinuta de Consiliul Judetean Satu Mare, care a impanzit orasul cu panouri si bannere in care indeamna oamenii sa o voteze. Tanara are relatii in oras, iar asta pentru ca mama ei se numeste Rodica Fernea si este angajata a Consiliului Judetean Satu Mare, iar tatal ei, Vasile Fernea, a fost inspector sef al politiei satmarene, fost secretar al PSD Satu Mare, actualmente fiind colonel in rezerva, dupa ce a avut ceva probleme cu Justitia.
Duelul cu numarul trei s-a dat intre Tincuta Fernea (Echipa Tudor) si Tomi Weissbuch (Echipa Moga). Pentru aceasta etapa a concursului, Tudor a decis ca Tincuta sa interpreteze o piesa semnata Abba – “The Winner Takes It All”, iar momentul sau s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Tomi a mizat pe piesa “Preocupat cu gura ta”, interpretata in varianta originala de Smiley. Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Tomi Weissbuck este cel de-al treilea FINALIST.