PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

”Cuplurile de Aur” ale Sătmarului, premiate de Dorel Coica

Cuplurile din Satu Mare care, în acest an, au împlinit 50 și respectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost premiate astăzi de către primarul Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca. Acestea au primit fiecare din partea municipalităţii câte o diplomă de fidelitate şi un premiu în bani.

Festivitatea de premiere a ”Cuplurilor de Aur” a avut loc în sala de căsătorii a Primăriei Municipiului Satu Mare, fiind prezente un număr de 43 de cupluri sătmărene, dintre care 37 au sărbătorit anul acesta, ”Nunta de aur”și șase cupluri au ajuns la împlinirea celor 60 de ani de căsătorie.

Alături de perechile longevive s-au aflat şi primarul Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca care împreună, le-au oferit diplome de fidelitate tuturor iar din partea primăriei, un premiu în valoare de 500 de lei.

Primarul i-a felicitat pe seniori pentru fidelitatea şi înţelepciunea de care au dat dovadă în jumătatea de secol petrecută împreună și le-a cântat La mulți ani!.

Sunteți un exemplu pentru noi, sunteți părinți, sunteți bunici și recomand ca și tinerii din ziua de astăzi, care vin și se căsătoresc, să aibă răbdare, să se respecte și să ajungă ca și dumneavoastră, să conviețuiască împreună 50 de ani și 60 de ani de căsătorie. La mulți ani și multă sănătate vă dorim”, a declarat primarul.