PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Undă verde pentru Mega Mall. Kereskenyi, atac la primar: Să lase injecţia de minciuni!

Consilierii locali au votat astăzi, în unanimitate, proiectul ce reglementează situația juridică a terenului pentru construirea Mega Mall-ului de pe drumul Careiului din Satu Mare. Deși până acum consilierii UDMR s-au opus, pe motiv că situația juridică a terenului era incertă și de faptul că pe acel teren era prevăzută construirea unui bazin de înot, se pare că acum lucrurile s-au rezolvat iar grupul UDMR și-a acordat votul pentru construirea Mega Mall-ului.

În cadrul ședinței de Consiliul Local a fost prezent și deputatul Kereskenyi Gabor, care a ținut să lămurească unele lucruri cu privire la atacurile calomnioase care i-au fost adresate atât lui cât și consilierilor UDMR.

Kereskenyi susține că toate atacurile au venit din partea primarului Dorel Coica și acuzațiile s-au dovedit a fi nefondate. Cât despre construirea Mega Mall-ului, deputatul a declarat că toți consilierii au demonstrat în ședință că vor în continuare această investiție.

Dorim cu toții o astfel de investiție dar eu cred că menirea executivului este de a da informații corecte unei investitor privat de anvergura societății NEPI și nu să dea informații false în ceea ce privește situația juridică a acestor terenuri. Eu sper din tot sufletul ca acest lucru de a merge mai departe pentru că toţi ne dorim o astfel de investiție. În ultimul rând, aș dori să îi dau un sfat domnului primar, care este de meserie și medic, că în următoarea perioadă să lase la o parte injecția de minciuni și să nu folosească o investiție de anvergura unui Mega Mall sau o societate multinațională și să le bage în jocurile murdare de campanie”, a afirmat Kereskenyi Gabor.